Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Storyteller's Filidh

​Saikulla toistaiseksi.

Kutsumanimi Fili Koulutustaso Ko VaB, Re 140cm, Me 130cm
Sukupuoli tamma Painotus kenttäratsastus
Rotu connemara Syntynyt 6.4.2014, Uusi-Seelanti
Väri mustankimo Ikääntyminen satunnainen, 22v
Säkäkorkeus 147cm Kasvattaja Kiara VRL-14264
Rekisteritunnus VH16-035-0016 Omistaja Kiara VRL-14264

Iloinen neiti

Fili on helppo ja iloinen tamma, joka iloitsee työnteosta. Tamman työmotivaatio ja miellytyshalu ei tunnu koskaan loppuvan. Ihan pienetkin voivat huoletta hoitaa tätä kullanmurua, Fili ei ikimaailmassa vahingoittaisi ketään. Tammuska on helppo saada kiinni, tykkää harjailusta ja huolenpidosta. Etenkin hieronta sekä rapsuttelu on Filin mieleen. Tamma on aina kiehnäämässä oman ihmisensä kyljessä, kiintyy erittäin helposti käsittelijäänsä.

Ratsastaessa Fili on oikea aarre, hyppykyky sekä upeat liikkeet ovat vain kirsikka kakussa. Se on sopivan herkkä ja kulkee omalla moottorilla punkematta, muttei kiidä eikä ikinä laiskottele. Osaa olla rauhassa, mutta syttyy aina esteillä sekä vaativammassa kouluratsastuksessa. Voi sitä työn riemua, kun Fili pääsee maastoesteille revittämään! Tyttö tykkää myös vääntää koulukiemuroita, tekee aina parhaansa ja keskittyy jokaiseen asiaan. Tässä on se tosielämän Mary Sue.

Sukujuuret

i. Bram Stoker

e. Kilkenny Banshee

Hoitohistoria

27.02.2017 Madotus (Cherry, Cherlia)

Oikein mukava käsiteltävä Fili ei aiheuttanut suurta kohtausta madotuksesta, vaan suostui vastaan panematta mutustelemaan aineen. Muutenkin hevonen vaikutti olevan ehkä hieman piristymään päin kaviokuumeesta.

26.02.2017 Ell käynti ontumisen takia / Oak Tree Ranch, Josie J

Hei!
Pyysitte Filille tarkastusta. Tutkin ensin koko ponin läpi, jolloin huomasin nestekertymiä alanivelissä, mutta se on vanhoilla poneilla aika yleistä. Jatkaessani palpaatioita huomasin, että selässä oli pientä lihaskatoa, vaikka kertomasi mukaan poni on vielä liikkeessä. Taivuttelin jalat, jolloin ontuminen oli jo sen verran hämmentävää, että päätin vain tunnustella ne uudestaan. Kokeilin kavioita pihdeillä, jolloin tuli vahva reaktio. Vaikka kaviopulssi ei tunnukaan kunnolla, sanoisin, että Filillä on kaviokuume. Tein vielä verikokeet, jolloin huomasin, että tulehdusarvot ovat hyvin korkeat, samoin verensokeri. Määrään nyt rouvalle tulehduskipulääkityksen. Hoitona karsina/tarhalepo. Jätetään myös väkirehut pois ja heinät olisi hyvä liottaa. Veikkasin, että Fili on tyhjä ja ultra vahvisti asian.

Tulokset

VH-profiili

Muuta

Kuva (c) Gestut Glaskopf

VIRTUAALIHEVONEN

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2018 Storycroft Stables - suntuubi.com