Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Butterfly

Bonnie lopetettiin hankositeen repeämän takia 13.11.2017 26 vuoden iässä.

Kutsumanimi Bonnie, sukupuoleltaan tamma

Rodultaan connemaranponi, väriltään mustankimo

Säkäkorkeudeltaan 144cm, syntynyt 15.03.2008 Suomessa (ikä 26v)

Painotus ​kouluratsastus, koulutustaso VaB 70cm

Rekisteröity tunnuksella VH13-035-0042

Omistaja Mercy VRL-14264

Äitihahmo

Bonnie on vähän liiankin rauhallinen. Tämä on se, jolla serkunkaverinmarsuntaluttajantytär opettelee hevostaitoja ja ratsastelee. Bonnie on joka tilanteessä puoliunessa, mukaanlukien kilpailut sekä treenit. Tammamamma matelee kaksi metriä ihmisen perässä, nukkuu sikeästi harjauksen ajan. Silmät raottuvat vain, jos jossain on ruokaa. Tamma osaa olla koominen, kunnes sillä joutuu ratsastamaan... Se on kuitenkin mieletön apu nuorten koulutuksessa ja todella kiltti poni.

​Hoidettaessa Bonnie on kyllä kieltämättä aivan ihana, se vain torkkuu ja välillä hieman tuhisee hoitajan niskaan ja tuuppii lempeästi turvallaan. Kiltti ja kärsivällinen rouva pitää lapsista ja sietää paljon kuraa niskaansa, ehkä välillä vähän liikaakin. Äärettömän kiltti ja äidillinen ponitamma on kympin mami ja tammalaumamme ymmärtäväinen ja lempeä, mutta tarpeeksi tiukka johtaja.

Ratsastaessa ratsastajalta menee yleensä hermot viimeistään, kun kuuluisi ravata. Tamma löntystää keskellä kenttää unessa, eikä liiku suuntaan eikä toiseen. Vaikka sitä kuinka potkisi taikka huutaisi ja ärisisi, ei tuo karvaista korvaansa lotkauta. Saa ihan oikeasti tehdä töitä hiki hatussa, jos tuon fletkumadon meinaa saada työskentelemään! Bonnien motivointi on oikeasti taitolaji, jota jokainen ei hallitse. Jos osaa kanavoida omaa energiaansa tammaan ja saa sen liikkumaan istunnalla, rouvasta löytyy yllättävän laadukasta liikettä. Jos ratsastaja jää potkimaan tai puskemaan, ei Bonnie jaksa panostaa, vaan jää mielummin torkkumaan. Hyvällä ratsastajalla kulkee ja hyvin.

Jälkeläiset

t. Storyteller's Roanoke (i. Storyteller's Shasta)

o. Gooseberry Hemingway (i. Baymore Powder King)

t. DF Samhain (i. Marvellous Omerta)

​Muuta

kuva (c) VRL-00801

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com