Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Posti

​"ROMMI, EI! Kirjeitä ei saa syödä!"

- Kisakutsut ilman tarinaluokkia kielletty, mutta tapahtuma- ja valmennuskutsut sallittakoon

- Ei mainoksia

​Vieraskirja siivottu viimeksi 15.09.2016

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Hadrea

27.11.2017 19:33
Pitkästä aikaa kurkkailin, ovatko vanhemmat virtuaalihoitoponit vielä hengissä ja mitä niiden talleille kuuluu, ja kappas - tämähän on uudistunut! :D
Ihanaa kaikenkaikkiaan nähdä, että tila on herännyt henkiin, ja että Rubykin on vielä paikanpäällä aiheuttamassa kaaosta vaikka ponikokoelma onkin näemmä vaihtunut aika rankastikin. En tiedä, onko sulla halua aloittaa hoitajatoimintaa uudelleen, mutta Ruby oli niin ihana persoona ja Storytellers, nykyinen Storycroft hyvällä tavalla erilainen paikka kirjoitella, että jos vain tarvetta hoitajille on... :D

Tiivistettynä tosi kiva, että tila on herännyt henkiin uudelleen, ja hyviä jatkoja tännekin - käyn varmaan jokatapauksessa aina välillä kurkkimassa, sen verran ihana paikka kuitenkin :)

Vastaus:

Hei Hadrea!
Kiva kuulla vanhasta tutusta! Varsinaisesti tila ei ole vielä valmis ja loppujen ponien sivut ovat vielä remontissa. Hoitajatoiminta tulee takaisin, kunhan saan paikan valmiiksi ja vähän mainostettua! Olet tervetullut takaisin milloin vain!
- Mercy Lockwood

Nimi: Meuritan
Kotisivut: http://kultajouhentalli.suntuubi.com/?cat=11

21.11.2017 23:15
Oliko Nemetona Kultajouhesta tulossa teille? Tamma on siirretty VRL:ssä ja sivuja odottelisin Kultajouhen vieraskirjaan.

Vastaus:

Lähti jo eteenpäin :)
- Mercy

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

11.07.2017 01:05
Oikein ihanan oloinen talli! :--)

Vastaus:

Kiitos!
- Mercy

Nimi: Labbishauva
Kotisivut: http://labbishauva.wordpress.com

10.07.2017 03:10
Kivan kuuloinen tila, jään seuraamaan
otatteko linkinvaihtoa?

Vastaus:

Kiitos! Otamme vain talleja linkinvaihtoon.
- Mercy Lockwood

Nimi: Hallim Equestrian Centre
Kotisivut: http://hallim.suntuubi.com/

14.06.2017 12:37
Tervetuloa Hallimiin valmentautumaan kouluratsastuksessa 25.6. sekä kilpailemaan koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa 1.7. Linkit valmennukseen ja kilpailukutsuihin tallimme etusivulla.

Nimi: Jannica
Kotisivut: http://adinanponitila.webs.com

15.03.2017 22:11
Heissan!
Merrylle löytyi vielä arkistoja kaivaessa yksi VSN sijoitus lisää, jonka myötä tammalle voi anoa VSN Champion arvonimen (tarkista vielä vsn arkistosta ennen anomista, että kaikki sijoitukset ovat jo siellä).

28.11.16 - <b>SW4</b>, 40p - tuom. dookie | Adina

Vastaus:

Hienoa, lisätty!
- Kiara

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

08.03.2017 12:29
Eläinlääkärikäynti 8.3.2017

Hei! Tulin tekemään Rommille kiropraktisen hoidon selkänikamalle, sekä hieromaan sen ja Blodin läpikotaisin.

Rommi
Rommin kanssa olemmekin jo vanhoja tuttuja, mutta herran käytöksestä sitä ei kyllä olisi voinut arvata. Tuttuun tapaansa Rommi koetteli hieman rajojaan, mutta pienellä komentamisella se malttoi hetkeksi rauhoittua seisomaan. Orin selkä oli jo paljon parempi, eikä subluksaatio ollut palautunut kuin hieman. Kiropraktia nikamalle uusittiin ja se sujui jälleen hyvin. Olisi hyvä treffata asian tiimoilta vielä noin viikon kuluttua varmistaaksemme, ettei tilanne ole enää jäänyt päälle. Uskoisin, että jo viikossa tai parissa poni on jälleen työn touhussa.

Hieronnassa Rommi oli aluksi hieman hermostunut, mutta malttoi kuitenkin melko hyvin seistä loppuun saakka. Poni oli kokonaisuudessaan aika jäykkä, mikä tietysti lienee kytköksissä seisomiseen ja lomailuun. Lavat sain melko hyvin auki ja kaula ei ollutkaan kovin huono. Selkä tietysti oli edelleen melko arka ja jumissa, mutta kuitenkin jo parempaan päin. Takapääkin oli melko voimaton ja jäykkä, mutta eiköhän se siitä kun pääsette palailemaan työskentelyn pariin. Hieronnasta oli Rommille hurjasti hyötyä, eli viikon päästä voisi sen uusia kun tänne päin kuitenkin pitää jälleen suunnata.

Blondi
Voikko connemaratamma Blondi joutui myös kokovartalohieronnan uhriksi. Sillä oli hieman vielä vauvamahaa jäljellä varsomisesta, mutta ennen kaikkea se oli kauttaaltaan hieman lihasköyhä. Hieroessa se oli etupäästä ihan ok, lavoistaan hieman jumissa mutta yksinkertaisella etujalkojen venyttelyllä jumit aukesivat melko helposti. Selkä oli koko ponista se kaikkein arin kohta, joka rajoittui melko tarkasti suoraan satulan alueelle. Siitä voimmekin päätellä satulan olevan mahdollisesti epäsopiva, ja kun sitä kokeiltiin Blondin selkään todettiinkin se melko nopeasti epäsopivaksi. Lihasten pudottua tamman selästä satula oli sille aivan liian leveä ja painoi inhottavasti säkää ja selkärankaa. Hieroin selän lävitse samoin kuten takapään, mutta uskoisin suurimman ongelman poistuvan löytäessänne paremmin istuvan satulan.

Kiropraktia 80v€
Kokovartalohieronta 2x 200v€
Matkakulut 40v€

Lasku 320v€
Eräpäivä 15.3.2017

Cherry
Klinikka Cherlia

Vastaus:

Maksettu, kiitos!
- Kiara

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

27.02.2017 21:18
Eläinlääkärikäynti 27.2.2017

Hei! Tulin tsekkaamaan Dexterin jalat, sekä Gracen hampaat ja rokottamaan Merryn, Lionin ja Willin. Lisäksi palautan 290v€, sillä maksoit viimeksi hieman liikaa hoidoista ;)

Dexter
Mukavan rauhallinen ja kiltti connemaraori käyttäytyi tutkimuksessa varsin hyvin. Ensimmäisenä vuorossa oli varmuuden vuoksi taivutuskoe, jossa reagoi odotetustikin oikean takajalan kinner, joka oli myöskin turvoksissa. Seuraavana vuorossa oli ultraaminen, jossa paljastuikin omistajan epäilemää nivelrikkoa. Oikeastaan voidaan puhua jo ihan kinnerpatista, sillä alin nivelrako on alkanut luutua umpeen. Koska herralla tuota ikää jo on kunnioitettavasti ja patti on vain toisessa jalassa, epäilen tämän syntymisen takana olevan jokin trauma. Hyvä juttuhan tässä on se, että luuduttuaan jalka tulee olemaan muita jäykempi, mutta kivuton. Luutumisvaiheen se voi olla melkoisen kipeä, mutta kipua voidaan tarvittaessa helpottaa piikittämällä tai kipulääkkeellä. Pattihevosille säännöllinen liikunta on tärkeää, mutta väittiäisin, että kyllä vanha Dexter tästä vielä nousee! Nyt siis lähinnä seuraillaan jalan tilannetta ja tarvittaessa hillitään kipua.

Grace
Tällä varsin herttaisella vanhalla rouvalla oli edessä hampaiden tarkistus, ja koska suun avaaminen ei meinannut oikein maittaa piti tammaa vähän rauhoittaa ensin. Sen jälkeen suuta päästiinkin tutkailemaan, ja varsin ilkeitä piikkejä sieltä löytyikin. Muuten ponilla oli ikäisekseen hampaat hyvässä kunnossa, joten raspaamisen lisäksi muita toimenpiteitä ei ollutkaan tarve tehdä.

Will
Kimolla connemaraorilla Willillä oli edessään tällä kertaa vain rokotus. Koska ihan kaikkia rokotteita ei kerralla voi yhteen poniin pistää riskin sairastua vakavasti johonkin niistä ollessa liian suuri, saivat ponit tällä kertaa yhdistelmärokotteena influenssa- ja tetanusrokotteen. Mikäli pääntautia tai herpestä vastaan haluaa rokottaa, tulee se tehdä hieman myöhemmin. Rokotuspiikissä ei kauaa aikaa kulunut ja nopeasti Will pääsi takaisin jatkamaan omia puuhiaan.

Lion
Pieni mutta sitäkin pippurisempi poniori olikin astetta haastavampi rokotettava, kun pojan pyöriessä ympyrää oli suonta kaulasta kovin hankala löytää. Lopulta yhdistelmärokote saatiin kuitenkin annettua ja jatkohoito-ohjeet ovatkin vanhat tutut: muutama päivä kevyesti ja mikäli kuume ei nouse niin paluu arkeen vain.

Merry
Merry käyttäytyi koko rokotustuokion ajan kuten vanhalta tekijältä sopii odottaakin, eikä käyttäytymisessä ollut lainkaan valitettavaa. Yhdistelmärokote oli minuutissa jo pistetty, eikä tamman tarvinnut edes käytävälle saakka vaivautua.

Taivutuskoe 50v€
Jalan ultra 90v€
Rauhoitus 30v€
Raspaus 60v€
Yhdistelmärokote 3x 120v€
Matkakulut 30v€

Lasku 380v€
Eräpäivä 6.2.2017

Cherry
Klinikka Cherlia

Vastaus:

Kiitos kiitos, maksettu ja lisätty!
- Kiara

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

27.02.2017 12:02
Eläinlääkärikäynti 27.2.2017

Hei ja suurimmat pahoitteluni näin paljon myöhästyneistä hoidoista! Syynä tällä kertaa samaan soppaan sekoitettuna elämäni ja tietokoneeni hajoaminen, mutta nyt palaillaan entistä vahvempina. :)

Tulin siis katsomaan Rommia ja sen oireita, sekä madottamaan aika liudan poneja.

Rommi
Kiltti mutta varsin kärsimätön poniherra Rommi ei tutkimuksesta ollut kovin innoissaan. Touhu kävi sille heti kättelyssä tylsäksi ja loppuaikansa ori käyttikin yrittäen syödä kaiken mahdollisen. Omistaja kertoi Rommin painineen nuoremman oripojan kanssa oikein kunnolla, ja olleen sen jälkeen selästään kipeä ja huono. Liike kieltämättä näytti kivuliaalta, joten ponin selkä röntgenkuvattiin. Näky ei selässä ollut kovin kaunis, kun 5. rintanikama oli pahasti subluksoitunut. Tämä tarkoittaa, että nivelet sen ympärillä eivät toimi normaalisti, vaan niiden liike on rajoittunut. Ennaltaehkäisynä tällaisissa tapauksissa toimivat sopivat varusteet, oikea kengitys ja mahdollisuus liikkumiseen. Rommiahan onkin hierottu ja käsittääkseni muutenkin hoidettu oikein, mutta tämä nikaman subluksaatiokompleksi on syntynyt melko varmasti trauman seurauksena juurikin tarhassa painiessa. Hoito tähän on kiropraktinen, kun nikama "naksautetaan paikalleen". Tällä kerralla se onnistui varsin hyvin, mutta uusinta olisi hyvä tehdä noin viikon kuluttua ja katsoa tilanne silloin uudestaan. Suosittelen, ettei Rommia hetkeen tarhata tämän villin nuorikon kanssa, mikäli mahdollista.

Tutkin myös ponin jalat, erityisesti oikean takasen sen turvotellessa usein. Taivutuskokeessa en huomannut mitään, mikä ei varsinaisesti selittyisi nikamaongelmalla. Ultrasin kuitenkin varmuuden vuoksi nivelet ja polvea lukuun ottamatta ne olivat noin vanhaksi poniksi oikein hienossa kunnossa. Takapolvessa oli tosiaan alkavaa nivelrikkoa, joka varmuuden vuoksi vielä piikitettiin. Turvottelu takasissa johtuu melko varmasti kuitenkin vähentyneestä liikunnasta ja lisääntyneestä seisomisesta loukkaantumisesta johtuen. Kun Rommi oli vielä madotettukin, oli tämän kertaiset treffit ohi.

Ruby
Kimon ponitamman Rubyn käytöstä omistaja hieman varoitteli jo etukäteen, mutta koska edessä oli vain nopea madottaminen ei mitään ongelmia ehtinyt kehittyä ja tällä kerralla selvisimme varsin nopeasti ja helposti tamman hoidosta.

Vesper
Myöskin luonteeltaan varsin mielenkiintoinen ponitamma Vesper ei ehtinyt luonnettaan minulle esitellä, sillä madotus oli alle minuutissa jo ohi. Omistajan kuvailemana varsinainen prinsessaponi näytti kuitenkin järkyttyneen syvästi madotuksesta, antaneekohan tätä vääryyttä koskaan anteeksi...

Blondi
Kuvankaunis juuri varsonut ponitamma Blondi oli luonteeltaan aivan ihana. Se oikein rakasti läheisyyttä ja täytyy myöntää, että rapsutteluun taisi kulua tuplasti yhtä kauan aikaa kuin madotukseen. Myös tamman varsa oli varsin suloinen ja näytti päällisin puolin hyvinvoivalta.

Silas
Silaksen kohdalla piti oikein tarkistaa, että oliko tämä diivaileva otus nyt tamma vai ori. Jalkovälin perusteella sukupuoleksi määräytyi kyllä ori, vaikka luonne ei sitä vieläkään oikein vakuuttanut. Madotus kuitenkin sujui helposti, ei tainnut olla ihan ensimmäinen kerta pojalle.

Fili
Oikein mukava käsiteltävä Fili ei aiheuttanut suurta kohtausta madotuksesta, vaan suostui vastaan panematta mutustelemaan aineen. Muutenkin hevonen vaikutti olevan ehkä hieman piristymään päin kaviokuumeesta.

River
Viimeisenä käsittelyyn päätynyt vanharouva River ei madotuksesta ollut moksiskaan. Yleisenä ohjeena nyt kaikille madotetuille, että tarhan siivoukset muutaman päivän kuluttua, niin mahdolliset madot saadaan hävitettyä hetkeksi talliympäristöstä.

Röntgen 90v€
Kiropraktia 100v€
Taivutuskoe 50v€
Jalkojen ultra 90v€
Rauhoitus 30v€
Piikitys 50v€
Madotus 7x 140v€
Matkakorvaus 30v€
=580v€
Alennus 50% myöhästymisen takia

Lasku 290v€
Eräpäivä 6.3.2017

Cherry
Klinikka Cherlia

Vastaus:

Kiitos hyvästä hoidosta! Käyn maksamassa heti ja lisään merkinnät ponien sivuille.
- Kiara

Nimi: Oak Tree Ranch / Josie J
Kotisivut: http://www.oaktree.w2.fi/

26.02.2017 15:03
Hei!
Pyysitte Filille tarkastusta. Tutkin ensin koko ponin läpi, jolloin huomasin nestekertymiä alanivelissä, mutta se on vanhoilla poneilla aika yleistä. Jatkaessani palpaatioita huomasin, että selässä oli pientä lihaskatoa, vaikka kertomasi mukaan poni on vielä liikkeessä. Taivuttelin jalat, jolloin ontuminen oli jo sen verran hämmentävää, että päätin vain tunnustella ne uudestaan. Kokeilin kavioita pihdeillä, jolloin tuli vahva reaktio. Vaikka kaviopulssi ei tunnukaan kunnolla, sanoisin, että Filillä on kaviokuume. Tein vielä verikokeet, jolloin huomasin, että tulehdusarvot ovat hyvin korkeat, samoin verensokeri. Määrään nyt rouvalle tulehduskipulääkityksen. Hoitona karsina/tarhalepo. Jätetään myös väkirehut pois ja heinät olisi hyvä liottaa. Veikkasin, että Fili on tyhjä ja ultra vahvisti asian.

Vastaus:

Salakavala tuo kaviokuume, mistä lie tullutkaan. No, laitetaan nyt rouva kuntoon ja katsotaan sitten, astutetaanko uudelleen.
- Kiara

Nimi: Hadrea

31.01.2017 16:41
Heipä hei!
Olisiko mahdollista saada Storyteller's Roanoke/Ruby hoitoponiksi?

Vastaus:

Tottakai, tervetuloa joukkoon! Löydät kaappisi Rubyn sivulta tai ullakolta.
- Kiara

Nimi: Iitu

27.01.2017 13:24
Heippa! Ostin Vesperille tavaran, käytkö lisäämässä kaappiini ja vähentämässä rahojani:)?

Vastaus:

Laittelen!
- Kiara

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

23.01.2017 00:06
Eläinlääkärikäynti 22.1.2017

Hei! Tulin päästämään Remuksen vihreämmille laitumille.

Saapuessani paikalle koko tallin väki oli jättämässä hyvästejään komealle oripojalle. Kyllä siinä ammattilaisellakin nousi pala kurkkuun sitä katsoessa, ja mikäli järki ei olisi sanonut toisin olisin varmaan kieltäynyt lopettamasta ihanaa herrasmiestä. Nyt oli kuitenkin Remuksen aika jättää tämä maailma, sillä jalkojen tilanne oli vain kerta kaikkiaan toivoton, eikä elämä hevoselle olisi enää ikinä samanlaista tai kivutonta. Lopulta vain omistaja Kiara ja minä, sekä selvästi tilanteen tasalla ollut Remus lähdimme suuntaamaan kohti valmiiksi kaivettua kuoppaa tilan laitamilla. Kiara oli ottamassa vanhalta herralta loimea päältä, mutta ehdotettuani ponin ehkä kaipaavan lämpöä haudassaan hän päättikin jättää sen Remukselle. Ensimmäisenä ori sai rauhoittavaa, hieman myöhemmin se nukutettiin leikkauksissakin käytettävällä aineella. Viimeinen piikki lopetti sydämen lyönnin ja Remuksen lähtö tapahtui oikein kauniisti lumisessa talvimaisemassa. Varmistettuani sydämen sykkeen loppuneen, otin ponilta riimun pois päästä ja ojensin sen Kiaralle. Lepää rauhassa, Storyteller's Remus. ♥

Lopetus 100v€
Matkakulut tällä kertaa korvauksetta

Lasku 100v€
Eräpäivä 29.1.2017

Cherry
Klinikka Cherlia

Vastaus:

Kiitos paljon, pappaa ikävöidään :( Käyn kuittaamassa.
- Kiara

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

22.01.2017 18:52
Eläinlääkärinkäynti 22.1.2017

Hei! Toitte Remuksen klinikalle, jotta voimme vielä katsoa sen jalat.

Vanha herra käyttäytyi alusta loppuun varsin asiallisesti. Remus alkaa olla jo välineiden ja eläinlääkäreiden kanssa vanha tuttu, joten se ei ollut millänsäkään jalkojen kuvauksesta. Molemmissa etujaloissa oli kulumaa erityisesti vuohisnivelessä, mutta myös kehänivelessä ja kavionivelessä. Oikean etujalan vuohisnivelen kohdalla voidaan puhua jo varsinaisesta nivelrikosta, joka ei parane. Oikeassa takajalassa oli niin ikään kulumaa kaikissa alanivelissä. Näiden jalkojen onnahtelu selittyy siis paitsi nivelnesteen tulehtumisesta johtuneesta kulumisesta ja nivelrikosta, myös vasemman takajalan varomisesta, jolloin muut jalat rasittuvat enemmän.

Sitten se vasen takajalka, joka oli selkeästi muita jalkoja lämpimämpi ja oikeastaan melkein koko matkalta kintereestä kavioon saakka turvonnut. Vertasin nyt otettuja kuvia aikaisempiin, eikä pinnallinen koukistajajänne valitettavasti ole parantunut juuri lainkaan. Arvioisin pinnallisen koukistajajänteen vaurion laajuudeksi 7-8%. Koska vamma on ollut ponilla jo pitkään eikä se ole vastannut hoitoon toivotusti, en voi suositella kirurgista hoitoa. Remus on jo iäkäs ja edessä olisi pitkä aika koppilevossa, eikä paranemisennuste siltikään ole kuin 40%. Parhaimmillaankaan ori ei tule parantumaan kuin korkeintaan sunnuntaihömpöttelyyn tai seurahevoseksi, joten armollisinta olisi päästää Remus vihreämmille laitumille, olen hyvin pahoillani.

Jalkojen ultraäänikuvaus 90v€
-Kuvat 8kpl 80v€
Matkakulut 30v€

Lasku 200v€
Eräpäivä 29.1.2017

Cherry
Klinikka Cherlia

Vastaus:

Kiitos paljon, käyn maksamassa.
- Kiara

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

22.01.2017 12:54
Hei ja lämpimästi tervetuloa Cherlian asiakkaaksi!
Linkitäthän klinikan jonnekin näkyville :)

Vastaus:

Kiitos, linkitän saman tien!
- Kiara

Nimi: Aislinn "Linn"

21.01.2017 11:14
Hei!
Huomasin, että täältä voi saada hoitoponin ja systeemi vaikuttaa mukavalta. Olisiko mahdollista ottaa Silas hoitoponiksi?

Vastaus:

Mahtavaa, totta kai! Teen sinulle kaapin Silaksen sivulle.
- Kiara

Nimi: Iitu

21.01.2017 09:41
Ensimmäinen tarina on tehty. Ja virallinen kysymykseni, mikä on Vesperin varuste väri? Haluaisin tietää sillä olen ostamassa Vesperille harjoja ja kamoja. (Anteeksi varmaan väärä paikka kysyä, mutta en tiedä missä muualla voisin kysyä)

Vastaus:

Hienoa! Meillä ei yleisesti ole tunnusvärejä, mutta Vesperin estekamat ovat ruskeat ja koulukamat mustat. Voit itse päättää, jos haluat kerätä jotakin tiettyä, mutta mielestäni esim. vihreä, liila ja tummansininen sopivat kimolle. Voisin laittaa jossain vaiheessa toisen yhteydenottokanavan sivuille tälläisiä asioita varten.
- Kiara

Nimi: Iitu

18.01.2017 08:54
Hei taas Kiara! Teetkö sen hoito systeemin minulle. Odottelen jo innolla vastausta myynnistä!:)

Vastaus:

Heipsan!
Anteeksi tämä hidastelu, jostain sain päähäni hankkia toisen koiran, joten nyt vasta kerkisin kunnolla koneelle. Vesperin sivulta löytyy linkki päiväkirjaan, sieltä löytyy hieman ohjeita.
// Vesperin tulevaisuudesta on vielä paha mennä sanomaan, kun sitä ei ole kantakirjattu eikä käytetty edes näyttelyissä. Katsotaan näyttelyiden ja KTK-tilaisuuden jälkeen uudestaan.
- Kiara

Nimi: Iitu

11.01.2017 14:45
Kyllä Vesper tulisi omaan kilpakäyttöön ja jalostuskäyttöönkin Vesper tulisi.

Vastaus:

Hyvä, se on aika hyväsukuinen ja kisoissakin pärjännyt.
- Kiara

Nimi: Iitu
Kotisivut: http://moonlig.suntuubi.com/

11.01.2017 09:07
Tossahan toi. Kysyn vielä!

Vastaus:

Katsotaan nyt vielä, haluan Vesperin todennäköisesti jalostus-ja kilpailukäyttöön.
- Kiara

Nimi: Iitu

10.01.2017 15:15
Ok, Vesper tulisi varmaan moonlightin tallille, olen siellä hoitajana, mutta minulla on jo yksi heppa siellä. Kysyn vielä! Ja voisin varmaan alkaa siksi ajaksi Vesperin hoitajaksi:).

Vastaus:

Selvä, laitan kaapin.
- Kiara

Nimi: Iitu

09.01.2017 16:12
Milloin varsan odotettaisiin syntyvän?

-Iitu

Vastaus:

Olen katsellut muutamia oreja jo, joten astutus tapahtuu todennäköisesti tammikuun aikana. Sen jälkeen Vesper on kantakirjattava, joka menee ainakin helmikuulle.
- Kiara

Nimi: Iitu

09.01.2017 16:05
Okei! Toivottavasti myyt sen se on niin söpö, sillä olen aina tarjolla ostamaan sen!

Vastaus:

Mille tallille Vesper tulisi? Tammalla on sijoituksia kenttäpuolelta ja aion kantakirjata sen pian, mutta jos haluat, voisit alkaa vuokraamaan/hoitamaan sitä.
- Kiara

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2017 Storycroft Stables - suntuubi.com