Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​´Misty Mountains

Monty lopetettiin 09.10.2017 nivelrikon takia 26 vuoden iässä

Kutsumanimi Montu, sukupuoleltaan ori

Rodultaan connemaranponi, väriltään mustankimo

Säkäkorkeudeltaan 148cm, syntynyt 23.09.2014 Isossa-Britanniassa (ikä 26v)

Painotus ​yleispainote, koulutustaso VaA 120cm CIC1

Rekisteröity tunnuksella VH16-035-0012

Maahantuoja Glenne Wallace, omistaja Mercy VRL-14264

Tuttu ja ei-niin-turvallinen

Mercyn ja Montyn historia ylettyy hyvin kauas, ori on nimittäin tytön ensimmäinen oma poni ja yksi Storyteller'sin ensimmäisistä asukkaista. Poni eleli ensin opistossa Skotlannissa, jonka jälkeen se rantautui Itävaltaan ja lopulta Norjaan. Sittemmin poni palautettiin kotiin ja ori pääsi vihdoinkin hyvin ansaitsemalleen eläkkeelle.

Monty on tulinen ja haastava monitoimiponi, jolta ei pilkettä silmäkulmasta puutu. Nuorempana poni osasi olla aika tapaus, eikä tylsää päivää nähtykään. Vanhemmiten ori on hieman rauhoittunut, mutta samalla muuttunut hieman ylimieliseksi. Ori todellakin tietää oman arvonsa!

Monty on hoidettaessa kiltti ja erittäin seurallinen, mutta jos hipaisetkin orin mielestä väärää paikkaa tai seisot väärässä kohtaa karsinaa, voisi kuvitella olevansa samassa tilassa itse Paholaisen kanssa. Eipä tuo oikeasti mitään tee, mutta saattaa säikäyttää aremman käsittelijän uhkailemalla. Useimmiten kuitenkin kiltti, tosin huutelee tammoille. Joskus saattaa hoitaja jäädä alle, jos Montyltä palaa pinna tai lähellä on liian ihana kiimainen tamma.

Epätasaisella ratsastajalla Monty ei tahdo millään kulkea oikein päin, mutta jos ratsastaja osaa käyttää enemmän istuntaansa niin Montystä saattaa kuoriutua oikea kisaponi.  Monty rakastaa haasteita, joten mitä vaikeapi tehtävä tai mitä korkeampi este on, sitä innokkaammin ori kulkee. Tosin jos pyydät Montyn mielestä väärällä tavalla, tulee kieltoja, pukkeja sekä loikkia. Vaikka ikää onkin jo mittarissa, vauhti ei ole hidastunut!

Jälkeläiset

o. Storyteller's Romulus (e. Dru-Vid)

o. Storyteller's Shasta (e. Kilkenny Banshee)

o. Storyteller's Emerald (e. Storyteller's Mistletoe)

​o. Gooseberry Belsebub (e. Nemetona)

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com