Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

A.D. Miss Merry

Kutsumanimi Merry, sukupuoleltaan tamma

Rodultaan connemaranponi, väriltään kimo

Säkäkorkeudeltaan 140cm, syntynyt 03.06.2014 Suomessa (ikä 18v)

Painotus ​kouluratsastus, koulutustaso VaB 80cm

Kasvattaja Jannica VRL-04799, omistaja Mercy VRL-14264

Rekisteröity numerolla VH14-035-0127tarjolla jalostukseen

Hoitaja etsinnässä

Muumimamma

Merry on luonteeltaan rauhallinen, sympaattinen ja kiltti. Uusien ihmisten kanssa Merry voi olla vähän levoton, joten se kannattaa sitoa kiinni, kunnes tammaan tutustuu paremmin. Tutun hoitajan kanssa Merry on kuitenkin oikea halinalle, joka rakastaa yhteisiä rapsutteluhetkiä ja seisoo kiltisti paikallaan hoitamisen ja varustamisen ajan ilman kiinni pitämistä. Myös kavioiden puhdistus sekä kengitys sujuvat tamman kanssa hyvin, kuin myös suojien laitto, perushoitotoimenpiteet eläinlääkärin kanssa sekä matkustus. Taluttaessa tamma on reipas, mutta kuitenkin kiltti.

Ratsuna Merryllä on maailman kivoimmat askeleet ja se on tasainen menijä sopien erittäin hyvin myös lasten tunneille. Tamma innostuu esteillä kuitenkin sen verran, ettei sovi sillä puolella ihan vasta-alkajien käsiin. Esteillä se on reippaampi, mutta pysyy kyllä käsissä. Merryllä on melko voimakas hyppytyyli, jonka vuoksi se on hypännyt aika vähän kenguruloikkineen. Merry on myös tarkka teistä ja saattaa kieltää herkästi, mikäli tiet eivät ole suorat. Maastossa Merry on rauhallinen ja toimiva, vaikka mentäisiin vähän lujempaakin. Se on myös yksinään maastovarma, eikä pelkää tavallisia ajoneuvoja tai traktoreita. Rekkojen ohitus yksin voi vähän jännittää, mutta kaverin kanssa se menee rohkeasti ohi. Kisoissa Merry tekee aina parhaansa miellyttääkseen ratsastajaansa ja osaa keskittyä isossakin kisapaikan hälinässä omaan tekemiseen välittämättä muista.

Perhe on pahin

 

i. A.D. Shackleton

conn km 145cm

ii. Bear's Tiny Heart

conn 144cm

iii. evm

iie. evm

ie. My Pony World

conn km 145cm

iei. evm

iee. evm

e. A.D. Miss S'Treasure

conn km 138cm

 

ei. A.D. Son O'Mine

conn rnvkk 140cm

eii. Wilde Oscar

conn km 142cm

eie. A.D. Sonya

conn trn 136cm

ee. Ragela

conn km 140cm

eei. evm
eee. evm

conn-o. DF Geek Charming (i. Storyteller's Romulus)

Tulokset

23.05.2016 ​Ponitila Adina, RCH (38,5p)

06.06.2016 Március, SW3 (40p)

28.11.2016 Ponitila Adina, CH (39p)

Kantakirjattu III-palkinnolle maaliskuussa 2017 pistein 68p.

Päiväkirja

27.02.2017 Rokotus (Cherlia, Cherry)

Merry käyttäytyi koko rokotustuokion ajan kuten vanhalta tekijältä sopii odottaakin, eikä käyttäytymisessä ollut lainkaan valitettavaa. Yhdistelmärokote oli minuutissa jo pistetty, eikä tamman tarvinnut edes käytävälle saakka vaivautua.

Yhdistelmärokote tetanus-influenssa (voimassa vuoden)

06.08.2016 Toiset estekisat, kaksoisvoitto! (kirjoittanut Jannica)

Enpä olisi osannut arvata Superille lähtiessäni, että takaisin tullessa minulla olisi kosolti palkintoja ja ruusukkeita kannettavana! Toiset estekisat menivät Merryn kanssa aivan putkeen ja tamma ylitti kaikki odotukset voittaen molemmat luokkansa, ensimmäinen luokka puomien kera tuntui jo aavistuksen helpolta tamman kanssa ja ristikkoluokkakaan ei tarjonnut uusia yllätyksiä. Palkinnot olivat komeat ja tavaroiden lisäksi sain tallettaa Merryn tilille voittosummaksi tänään 2000v€! Luulenpa, että näin hienojen suoritusten ja kisapäivän jälkeen on jo aika siirtyä neidin kanssa 50cm:n radoille, mitäs siitä tuumaatte?

10.05.2015 Ensimmäiset estekisat, ristikkoluokan voitto! (kirjoittanut Jannica)

Merry osallistui tänään ensimmäisiin estekisoihinsa. Olin tammaan todella tyytyväinen, koska se osoitti käytöksellään olevansa todella kypsä 5-vuotias ja valmis kisaradoille. Se eteni koko radan kuuliaisesti ja hyppäsi mielellään erikoisenkin näköiset puomit. Tuomari kehui vielä nuorten luokan papereissa suoritusta tyylikkääksi, puhtaaksi ja tuntuma oli hyvä koko radan läpi. Tästä on erittäin mukavaa jatkaa neidin kanssa uusiin koitoksiin!

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com