Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Wildthing's Gracianna

Kutsumanimi Grace, sukupuoleltaan tamma

Rodultaan irlantilainen ratsuponi, väriltään voikko

Säkäkorkeudeltaan 141cm, syntynyt 23.09.2014 Irlannissa (ikä 22v)

Painotus ​kenttäratsastus, koulutustaso HelA 130cm CIC2

Rekisteröity tunnuksella VH16-029-0005

Maahantuoja ja omistaja Mercy VRL-14264

Vikkelä saippuapala

Mercy on tuntenut tämän voipallon jo melko pitkään, Montyn ajoilta saakka. Niinpä se palasi pian Monty-kaverinsa perässä tilalle pitkän ylläpitoajan jälkeen. Gracianna on vikkelä, temperamenttinen neiti. Tamma saattaa olla ensin paikassa a, ja sekunnin murto-osan päästä paikassa b. Gracella on liiankin suuri pilke silmäkulmassa, ja onkin aina korvat hörössä. Tamma kulkee pää ylhäällä ja sieraimet suurina ilmaa haistellen.

Tamma on hoidettaessa hyvin kiltti, mutta saattaa tehdä pientä kiusaa, kuten availla kengännauhoja, availla vetoketjuja ja näykkiä hoitajaa korvista sekä takapuolesta. Neiti on kuitenkin erittäin teräväpäinen, ja osaa jopa riisuutua loimista ovin avuin. Tamma on kuitenkin hyvin herkkähipiäinen, ja kovia harjoja kannattaa välttää. Kiima-aikoina takapuoli kannattaa kiertää kaukaata ja välttää silloin tamman turhaa ärsyttämistä.

Ratsastaessa energinen ja säpsy. Hiihtää pää viidentenä jalkana, kunnes ratsastaja ilmoittaa, että nyt tehdään oikeasti töitä. Gracie myös yleensä viskelee pieniä sekä suuria pukkeja etenkin kiihdytyksissä ja hermostuessaan. Tämän tamman pinna palaakin nopeasti ratsastajan mokailuun. Tutulla ja osaavalla ratsastajalla kuitenkin kulkee upeasti muodossa. Tamma osaa kyllä koulua, ja tuntuu taipuvan vaikka solmuun. Esteillä mennään kovaa ja pomppuista kyytiä. Ei kiellä ikinä, menee takuuvarmasti yli vaikka sitten paikaltaan. Maastossa on vähän säpsy, ja kiitää aina välillä. Maastoesteillä upea, menee silmääkään räpäyttämättä vesiesteistäkin. Kisapaikoilla hyperaktiivinen, ja saattaa jopa hyppiä pystyyn lähtömerkkiä odotellessa.

Päiväkirjamerkinnät

27.02.2017 Raspaus (Cherlia, Cherry)

Tällä varsin herttaisella vanhalla rouvalla oli edessä hampaiden tarkistus, ja koska suun avaaminen ei meinannut oikein maittaa piti tammaa vähän rauhoittaa ensin. Sen jälkeen suuta päästiinkin tutkailemaan, ja varsin ilkeitä piikkejä sieltä löytyikin. Muuten ponilla oli ikäisekseen hampaat hyvässä kunnossa, joten raspaamisen lisäksi muita toimenpiteitä ei ollutkaan tarve tehdä.

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com