Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​Goodbye Mouse

Kutsumanimi Mouse, sukupuoleltaan ruuna

Rodultaan connemaranponi, väriltään mustankimo

Säkäkorkeudeltaan 142cm, syntynyt 01.05.2012 Irlannissa (ikä 20v)

Painotus ​yleisratsu, koulutustaso HelB 100cm

Kasvattaja Olivia Andrews / Wicklow, omistaja Mercy VRL-14264

Hönö sydäntenmurkaaja​

Mouse on nimensä mukaisesti hieman hiirulainen. Se on tallinomistajan ensimmäisiä poneja ja sillä on suuri tunnearvo. Ruuna on valtavan kiltti luonteeltaan, eikä tarkoita pahaa. Se osaa olla hieman säpsy ja reagoi vapaapäiviin näin vanhoilla päivilläänkin rajusti. Poni kusettaa 6-0 käsittelijäänsä, jos antaa mahdollisuuden. Mouse peilaa omaa ihmistään paljon ja tuntuu lohduttavan, jos jokin on pielessä.

Mouse on suloinen halinalle hoidettaessa. Se rakastaa rapsuttelua alakaulasta sekä ryntäiltä ja osaakin hienovaraisesti pyytää rapsuja hoitajaltaan. Ruuna on lempeä ja varsin lupsakka käytävällä ja puomilla hoidettaessa, mutta karsinassa se on oikea painajainen, koska sitä ei voi sitoa kiinni. Mouse nimittäin pyörii ja hyörii aina jos mahdollista. Taluttaessa vanha viisas kettu saattaa kokeilla uutta käsittelijää vapauteen riistäytymällä.

Ratsastaessa poni osaa olla hankala ja erittäin herkkä. Mouse reagoi eri ratsastajiin eri tavalla. Tutun ja ponin kujeet tuntevan ratsastajan kanssa se osaa olla todella hieno ja tekee kaiken mitä siltä pyytää. Joskus sillä on kuitenkin pöllöpäiviä, jolloin ruuna kulkee pää taivaissa täysiä juosten, eikä pukittelu esimerkiksi laukannostojen yhteydessä ole mikään harvinaisuus. Maastossa kaverin takana ruuna on mitä kiltein ja mukavin ratsu, yksin ollessaan tai vetäjänä toimiessaan voi olla säikky.

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com