Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​Alana

Kutsumanimi Lana, sukupuoleltaan tamma

Rodultaan irlantilainen ratsuponi, väriltään ruunikonkirjava

Säkäkorkeudeltaan 140cm, syntynyt 27.05.2016 Irlannissa (ikä 13v)

Painotus ​kenttäratsastus, koulutustaso HelB 100cm CIC2

Kasvattaja ​Anna O'Connor / Dublin, omistaja Mercy VRL-14264

Älykäs vitsiniekka​

Alana on kaunis ja reipas ponineiti, joka ei jätä ketään kylmäksi. Se on helppo käsitellä ja hyväkäytöksinen, mutta tekee välillä pieniä kepposia. Vaikka neiti onkin äärettömän kiltti, se on silti luonteikas veijari. Lana tykkää kaikista ja se ei ole kovin tammamainen. Joskus kiima-aikoina se saattaa potkia muita poneja, mutta ei tarkoita pahaa.

Hoidettaessa Lana on lempeä ja helppo. Sitä voi hoitaa kuka tahansa, eikä sen kanssa ole pelkoa ärhentelystä. Tamma saattaa kokeilla hieman käsittelijäänsä esimerkiksi tarttumalla hampaillaan ihmisen vetoketjuun. Vaikka Lanaa ei kieltäisikään, se ei yritä mitään tyhmää. 

Ratsastaessa Lana on mukavimpia ponejamme. Se liikkuu kivasti omalla moottorilla eteenpäin, eikä kyttäile turhia. Sen kanssa ei ole mitään singahdus-tai pukkivaaraa, vaikka Lana onkin energinen. Tammalla on erinomaiset, tehokkaat liikkeet, joissa on ensikertalaisen yleensä hieman hankala istua. Maastossa se on kiltti ja vauhdikas, mutta ei lähde käsistä. Esteitä Lana rakastaa, joten se saattaa mennä aika kovaa. Sillä on kuitenkin erinomainen tasapaino ja hyvät hypyt, eikä tamma kiellä koskaan ilman suurta syytä.

Muuta

Poniverta 75%

Lana asuu tammapihatossa.

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com