Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Windsor Mickey Mouse

Kutsumanimi Mick, sukupuoleltaan ruuna

Rodultaan irlannincob, väriltään tummanruunikko sabino hamppujouhilla

Säkäkorkeudeltaan 144cm, syntynyt 20.04.2014 Irlannissa (ikä 18v)

Painotus ​valjakkoajo/yleis, koulutustaso HelA 60cm Vaativa

Kasvattaja ​Anna O'Connor / Dublin, omistaja Mercy VRL-14264

Kultainen sydän

Mickin rooli tilallamme on pelotella ihmisiä ja komennella nuorempiaan. Se ei ole erityisen pidetty hevonen ratsastajien ja hoitajien keskuudessa, mutta oikeasti sillä on sydän puhdasta kultaa. Kovan ulkokuoren sulaessa Mick osaa olla todella suloinen ja rakastettava halinalle. Tämä hevonen on todellinen opetusmestari ja turvallisempaa ratsua saa hakea.

Ruuna mököttää lähes aina karsinansa nurkassa korvat luimussa ja nostelee uhkaavasti takajalkojaa, jos joku meinaa lähestyä sitä. Herran ärhentelystä ei kuitenkaan kannata piitata, ei Mick ikinä satuttaisi ketään. Kyllä hevonen sitten lopettaa turhan uhkailunsa, kun hoitaja vain kävelee sen luokse. Ihme kyllä, ruuna on paljon kiltimpi nuoremmille ihmisille. Mitä kokeeneempi ja määrätietoisempi hoitaja, sitä hankalemmaksi Mick heittäytyy.

Ratsastaessa Mick on ylivoimaisesti kiltein hevosemme. Tämä kompaktin kokoinen luottoratsu kantaa pyöreässä selässään kenet tahansa turvallisesti. Kenttätyöskentelyssä herra saattaa aluksi vähän laiskotella, mutta kyllä se siitä lämpenee. Se on parhaimmillaan opetusratsuna, ruuna ihan kauhistuu, jos ratsastaja sattuu tupsahtamaan alas tai horjahtaa. Silloin Mick pysähtyy rauhallisesti ja seisoo aloillaan, kunnes ihminen könyää takaisin tasapainoon. Esteillä herra on varovainen ja rauhallinen. Maastossa se on kaikista varmin ja turvallisin hevonen, mitä meiltä löytyy. Ruuna on täysin liikennevarma ja astelee minne tahansa rauhallisin mielin.

Ajaessa vanhaherra herää eloon. Se suorittaa vaativan luokankin asiat vanhan konkarin taidolla. Mick rakastaa tarkkuusosioita, jolloin se esittelee millintarkkaa koordinaatiokykyään ja erinomaista tasapainoaan. Ruuna on helppo ja simppeli ajaa, eikä se innostuksissakaan lähtisi ikinä viemään.

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com